This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

14-Days Return Worldwide Shipping Never On Sale

Free Shipping Starting 150€ to EU & UK $150 USD to North America 300€ Rest Of The World

Politică de Livrare

Politică de Livrare

Pentru o experiență strașnică, netedă și fără baiuri, De IONESCU oferă servicii de livrare standard și expres, din ușă-n-ușă, în peste 200 de țări din lumea întreagă.

Pentru a asigura un transport rapid și de calitate, De IONESCU folosește patru parteneri de încredere: FAN COURIER pentru comenzile interne, DHL INTERNATIONAL pentru comenzile expres internaționale, DPD pentru comenzi standard internaționale și Poșta Română.

LIVRARE DOMESTICĂ

Toate comenzile venite din țară sunt expediate prin intermediul partenerului nostru FAN COURIER; ajung la ușa d-voastră în 24-48 de ore de la expediere și sunt GRATUITE la comenzi de peste 200 RON, indiferent de locație.

LIVRARE INTERNAȚIONALĂ

Toate comenzile internaționale sunt expediate prin intermediul partenerilor noștri DHL INTERNATIONAL, DPD și POȘTA ROMÂNĂ și ar trebui să ajungă în termen de 1 - 14 zile lucrătoare de la expediere, în funcție de protocolul vamal al țării în care se expediază livrarea și de modalitatea de livrare selectată.

Folosind ruta expresă (avion), via DHL INTERNATIONAL, majoritatea țărilor sunt eligibile pentru servicii de livrare de una sau două zile. Rugăm să sedimentați vigilent următoarea informație. Livrările în zone extinse, pe sate, coclauri, sau zone greu accesibile sunt susceptibile de o zi sau două în plus. Pe baza codului poștal, valoarea transportului d-voastră va fi calculată în timp real la Checkout.

Folosind ruta standard (camion), via DPD, următoarele 24 de țări sunt eligibile pentru transport: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Elveția, Regatul Unit. Termenul de livrare variază între 2 - 7 zile lucrătoare.

Costurile internaționale de transport variază în funcție de greutate și destinație.

Comenzile internaționale egale sau mai mari de €350, beneficiază de transport GRATUIT oriunde în lume.

În general, trebuie să fiți pe poziție între orele 9:00 - 17:00, de luni până vineri.

Încercăm să expediem toate coletele în termen de 48 de ore, dacă produsul comandat este disponibil pe stoc. În alte circumstanțe, timpul necesar completării unui costum este de 3 săptămâni.

Timpii de livrare estimați vor fi utilizați doar ca referință și vor începe de la data expedierii. Nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate de procesele de vămuire din țara de destinație.

Odată cu expedierea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare cu un număr de urmărire (”tracking number”), pe care-l puteți utiliza pentru a verifica statusul comenzii d-voastre. De asemenea, puteți urmări progresul pachetului conectându-vă la contul dvs.

În timpul sărbătorilor și-a perioadelor de lichidări, livrările pot dura cu 2 – 5 zile lucrătoare mai mult decât de obicei.

Vă rugăm să rețineți faptul că, pentru livrările internaționale prețul poate include taxe adiționale, cum ar fi taxele vamale care intră în responsabilitatea Clientului.

Din când în când, De IONESCU derulează promoții de transport gratuit. Vă rugăm să rețineți că promoțiile de transport gratuit vor fi aplicate la comanda dvs. la Checkout. Pentru a fi primul informat despre astfel de știri, pur și simplu alătură-te tribului nostru și abonează-te la newsletter-ul nostru. Dacă decideți să returnați un articol pe care l-ați achiziționat în timpul unei astfel de promoții, costurile de expediere aferente nu se vor restitui, iar Clientul trebuie să achite plata returului.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la supporting.you@deionescu.com în momentul comenzii.

Simțiți-vă liberi și deschiși să ne contactați cu orice alte întrebări referitoare la transport.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $100 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty