This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

14-Days Return Worldwide Shipping Never On Sale

Free Shipping Starting 150€ to EU & UK $150 USD to North America 300€ Rest Of The World

Politică de Confidențialitate

Politică de Confidențialitate

De IONESCU este numele comercial al SC ORGANIC CLOTHING SRL, cu domiciliul social în str. Tabără 1A, Bistrița, Bistrița-Năsăud, Transilvania, România, cu numărul înregistrat la Registrul Comerțului: J6/1276/2018 și următorul Cod Unic de Înregistrare: 40093300.
De IONESCU se angajează să protejeze datele dvs. personale pe care le prelucrează. Apreciem luciditatea și acuratețea modului în care sunt prelucrate informațiile dvs. personale. În acest sens, Politica de Confidențialitate este aici pentru a vă informa despre astfel de chestiuni.

PENTRU CINE SE APLICĂ ACEASTĂ POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE?

Cu excepția angajaților care lucrează pentru De IONESCU, a partenerilor de afaceri,stagiarilor, studenților și/sau altor solicitanți, această Politică de Confidențialitate se aplică tuturor persoanelor ale căror date personale sunt prelucrate de De IONESCU. Mai precis, se aplică pentru:

 • Vizitatorii și / sau oaspeții care navighează pe website (www.deionescu.com)
 • Beneficiarii e-mailurilor și-a newsletteru-lui nostru
 • Toate celelalte persoane care contactează DE IONESCU sau pentru care DE IONESCU prelucrează datele cu caracter personal.

CE DATE PERSONALE PROCESĂM?

Compilăm și procesăm doar informațiile personale pe care ni le-ați furnizat. Considerăm acest lucru ca un instrument necesar și esențial pentru a vă oferi o experiență superioară ca și client atunci când navigați și/sau interacționați cu Website-ul nostru. De asemenea, procesăm datele personale pe care le-am obținut din alte surse, cum ar fi platformele de Social Media. Datele personale potențiale furnizate de dvs. includ:

 1. Date personale, cum ar fi: nume, adresă, sex, vârstă, mărimea hainelor, numele de utilizator sau alte date obținute prin intermediul site-ului Web, a newsletteru-lui sau a e-mailurilor comerciale.
 2. Date de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon sau adresa de livrare.
 3. Date tehnice, cum ar fi adresa IP, ID-ul browserului, comportamentul dvs. de navigare pe site-ul Web sau în aplicațiile pe care le dezvoltăm, în newsletteru-ri sau alte materiale de comunicare pe care le trimitem către contul dvs. prin telefon sau e-mail.
 4. Date primite atunci când vizitați atelierul sau studioul nostru, sau în timpul evenimentelor noastre, cum ar fi înregistrări foto sau video ale activității întreprinse.
 5. Contul bancar, detalii despre cardul de credit și alte informații financiare pentru relația contractuală, dacă este cazul.
 6. Orice alte date pe care le-ați putea partaja.

PENTRU CE UTILIZĂM DATELE dvs. PERSONALE?

Motivele pentru care folosim datele dvs. personale sunt următoarele:

 1. Pentru a răspunde la întrebările dvs. Dacă sunteți client(ă) sau ne-ați contactat pentru o chestiune de afaceri, prelucrăm datele dvs. personale (nume, e-mail) pur și simplu pentru a răspunde nevoilor dvs., și pentru a vă trimite informațiile specifice care vă sunt relevante.
 2. Pentru a îmbunătăți comunicarea noastră despre moda durabilă, ecologică și sustenabilă. Cu alte cuvinte, trebuie să analizăm datele personale înainte de a ne îmbunătăți serviciile. Trebuie să stabilim ce informații și ce canale sunt relevante pentru clienții noștri și care este cea mai bună metodă de a le oferi o informații precise și de bună calitate. De exemplu, atunci când vă abonați la newsletter-ul nostru, vă solicităm aprobarea datelor cu caracter personal, astfel încât să vă putem oferi informațiile solicitate. În mod similar, atunci când achiziționați produse, procesăm toate datele cu caracter personal în congruență cu toate datele necesare pentru a vă vinde produsul nostru. De asemenea, putem utiliza aceste date pentru a menține contactul și pentru a trimite actualizări viitoare privind stilul și ”moda verde”.
 3. Pentru a asigura și îmbunătăți site-ul nostru web. Dispunerea de date personale ne va permite să vă înțelegem mai bine interesul dvs. și să oferim servicii de calitate mai bună. Utilizarea statisticilor utilizatorilor site-ului Web ne va permite să vedem numărul de vizitatori, durata șederii lor, ce secțiuni au vizitat și care este comportamentul lor în funcție de numărul de click-uri. Acestea sunt rapoarte mai generice utilizate pentru optimizarea site-ului nostru web.
 4. Pentru mai multe oportunități de angajare. Când dispunem de locuri vacante, trebuie să colectăm toate informațiile necesare pentru procesul de angajare, astfel încât să putem evalua dacă candidatul este potrivit sau nu pentru acest rol. Acestea pot include: date cu caracter personal, cum ar fi numele, data nașterii etc., date de contact, cum ar fi numărul de telefon, adresa de e-mail sau CV-ul.

PENTRU CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE PERSONALE?

Datele cu caracter personal vor fi păstrate numai atât timp cât este necesar în ceea ce privește scopurile pentru care au fost obținute. De IONESCU nu va stoca date mai mult decât este legal în țara în care funcționează.

În ceea ce privește newsletter-ul nostru, vom stoca datele dvs. personale pentru o mai bună comunicare și pentru a vă trimite toate informațiile necesare pe care le-ați solicitat prin subscriere. Dacă decideți în orice moment că nu mai doriți să primiți e-mailurile noastre sau newsletter-ul nostru informativ, atunci sunteți liber să vă dezabonați și astfel nu vă vom mai prelucra datele.

CUM ȘI CÂND SE PARTAJEAZĂ DATELE dvs. PERSONALE?

Putem angaja furnizori de servicii (procesatori) pentru prelucrarea datelor dvs. personale care utilizează numai datele dvs. personale pe baza instrucțiunilor noastre. Vom încheia un acord de procesare cu acești procesatori, acord care îndeplinește cerințele prevăzute în Decretul General Privind Protecția Datelor. Spre exemplu, angajăm furnizori de servicii IT care oferă suport pentru funcționarea sigură și stabilă a sistemelor noastre. De asemenea, folosim servicii terțe pentru a trimite newslettere și e-mailuri. Acestea sunt exemple de părți care pot fi considerate procesatori în sensul Decretului General Privind Protecția Datelor.

Dacă o hotărâre judecătorească impune să împărtășim datele cu caracter personal cu terțe părți ale statului, va trebui să respectăm acest lucru.

Datele dvs. personale nu vor fi partajate cu terți în scop comercial.

În cazul improbabil în care apare o încălcare a securității cu privire la datele dvs. cu caracter personal, vom anunța imediat ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal) și vă vom informa despre situație.

ALTE ÎNTREBĂRI?

Dacă, după ce ați citit Politica de Confidențialitate și Termenii și Condițiile noastre, mai aveți alte întrebări cu privire la datele dvs. personale și modul în care acestea sunt procesate, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: supporting.you@deionescu.com. Membrii serviciului nostru de relații cu mușterii vor face tot posibilul pentru a analiza întrebările dvs. și pentru a reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp posibil. În plus, dacă nu sunteți mulțumit de răspunsurile noastre, puteți depune o plângere la ANSPDCP sau puteți contacta orice altă autoritate legală.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $100 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty