This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

14-Days Return Worldwide Shipping Never On Sale

Free Shipping Starting 150€ to EU & UK $150 USD to North America 300€ Rest Of The World

Politică de Retur

Politică de Retur

Aci-șa, la De IONESCU, ne simțim onorați că ați optat pentru stilul nostru. Dorim numaidecât să ne asigurăm că jubilezi cu comanda ursită. Și totuși, dacă cumva nu te arăți într-un spirit înălțător sau în toane bune referitor la ce-ai achiziționat, te rugăm să completezi Formular de retur de mai jos, precizând motivul. Ne angajăm să revenim în 3 zile lucrătoare cu un e-mail de confirmare.

Te rugăm să iei la cunoștiință faptul că toate retururile trebuie înregistrate în decurs de 30 zile de la primirea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de-a refuza retururile care sunt: (1) trimise după cele 30 zile de grație, (2) purtate, (3) spălate, (4) modificate, (5) deteriorate în orice fel. Produsele trebuie returnate negreșit în ambalajul original și cu toate etichetele atașate. C-așa se cuvine.

Dacă solicitarea de retur este aprobată, rambursarea va fi procesată în decurs de 10 zile lucrătoare și va fi emisă sub aceeași formă ca plata inițială.

Produsele personalizate (cele făcute la comandă) și produsele la reduceri nu sunt eligibile pentru returnare sau rambursare.

Taxa de expediere (livrare) în cazul unui retur va cădea exclusiv în obligația clientului. În acest sens, recomandăm clienților noștri să asigure pachetul, să obțină un AWB (tracking number) și, dacă este posibil, să utilizeze aceiași operatori parteneri. Nu acceptăm expedieri C.O.D. (Cash On Delivery).

Expeditorul își ia asupra sa întreaga răspundere în cazul pachetelor pierdute sau deteriorate în timpul tranzitului. De IONESCU nu își asumă responsabilitatea pentru întârzieri sau livrări la adrese eronate din pricina forțelor exterioare controlului nostru. De IONESCU nu își asumă responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care pachetul este pierdut, furat sau administrat greșit.

De IONESCU are dreptul de-a refuza orice pachet returnat care nu îndeplinește cerințele Politicii de Retur, așa că vă rugăm să fiți amabili și venerabili cu piesele noastre de cânepă.

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $100 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty