This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

14-Days Return Worldwide Shipping Never On Sale

Free Shipping Starting 150€ to EU & UK $150 USD to North America 300€ Rest Of The World

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

CARTEA 1. CONDIȚII GENERALE

Doamnelor și domnilor, băieți și fete, frați intergalactici, vă salutăm și vă urăm un călduros bun venit pe website-ul nostru, denumit în continuare www.deionescu.com, deținut în mod legal de câtre SC ORGANIC CLOTHING SRL, o companie cu capital 100% românesc, înregistrată în orașul imnului național la adresa: str. Tabără 1A, Bistrița, Bistrița-Năsăud, Transilvania, România, cu numărul la registrul comerțului: J6/1276/2018, CUI: 40093300.

Vă asigurăm, stimate domn ori venerabilă doamnă, ca fiind necesar parcurgerea acestor – deloc plictisitori – Termeni și Condiții, la fel și politica – poate fără gust – de Cookie-uri, întrucât navigarea, vizitarea, înregistrarea sau achiziționarea produselor de artă afișate pe Website implică acordul d-voastră implicit și fără restrângeri, cu toate consecințele care decurg din acestea.

De asemenea, trebuie să vă atragem atenția asupra faptului că ne-am conferit privilegiul exclusivist de-a schimba, preschimba și modifica, de-a altera, comuta și înlocui, dar și de-a actualiza, altera, transforma, întoarce, converti, ajusta, substitui, muta, edita și metamofroza în oricare moment – în oricare dintre cele 11 dimensiuni din Teoria Stringurilor – poezia și conținutul, structura sau disponibilitatea Websiteu-lui, incluzând Termenii și Condițiile fără nicio notificare, înțelegere sau acord prealabil a niciunuia dintre utilizatori sau a unei terțe părți. În acest respect, vă sfătuim cu bunăvoință și căldură în suflet să verificați frecvent această pagină.

CARTEA 2. DEFINIȚII

Următorii termeni reprezintă:

Website / Web page / Site: se referă la www.deionescu.com și la toate subdomeniile aferente.

Utilizator: Oricine navighează pe www.deionescu.com

Cumpărător / Client: Oricine destul de stilat, individ sau persoană juridică, care plasează o Comandă prin www.deionescu.com

Vânzător: SC ORGANIC CLOTHING SRL reprezentat prin brandul De IONESCU

Comandă: Pur și simplu, un document electronic – acționând ca un contract – care confirmă eleganța Cumpărătorului și fidelitatea Vânzătorului. În sensul că prin acest document Vânzătorul este de acord să livreze produsele Cumpărătorului / Clientului care, în schimb, este de acord să primească aceste bunuri și să le plătească în concordanță cu suma specificată la finalul Comenzii.

Produse / Bunuri: Orice articol, document sau serviciu listat în Comandă - achiziționat prin intermediul website-ului - și furnizat de către Vânzător către Cumpărător.

Drepturi de Proprietate Intelectuală: Toate aste poezii, adicătelea conținutul tuturor paginilor de pe Site (texte, imagini, multimedia, grafice, logo-uri, desene și-așa mai departe) - și toate drepturile intangibile, spre exemplu know-how-ul, drepturile de autor, drepturile bazelor de date, drepturile de model, brevetele, mărcile comerciale și înregistrearea domeniilor aparțin Website-ului și sunt exclusiv proprietatea De IONESCU. Descărcarea, copierea sau utilizarea acestor informații fără acordul prealabil scris din partea noastră nu este deloc o soluție elegantă și se pedepsește în conformitate cu legea națională, internațională și, mai mult decât atât, cu legea karmică.

CARTEA 3. OBLIGAȚIILE ȘI RESPONSABILITĂȚILE VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul se angajează să furnizeze descrierile complete, relevante și autentice ale produselor afișate pe Website și să livreze Bunurile în așa fel încât să îndeplinească toate cerințele și specificațiile exprimate în Comandă.

Dacă Vânzătorul confirmă Comanda, acest fapt implică acceptarea deplină a termeniilor înscriși în Comandă, care va fi primită de către Cumpărător în format electronic (prin e-mail)

Vânzătorul este obligat să transmită Bunurile și serviciile prin sistemul de livrare express din ușă-n-ușă către Cumpărător, cu excepția cazului în care un acord este convenit în prealabil între Vânzător și Cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va realiza trimiterea tuturor documentelor necesare, excepție făcând cazul în care un acord este convenit în prealabil. Spre exemplu, în cazul unui cadou, factura se poate trimite online în format electronic și nu atașa în colet.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere pentru riscurile aferente născute atunci când Bunurile vândute sunt oferite companiei de curierat intern sau unui partener, colaborator al Cumpărătorului.

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere pentru daunele de orice natură pe care orice Cumpărător sau persoană terță le-ar putea suferi ca urmare a îndeplinirii de către Vânzător a tuturor obligațiilor sale care-i revin în temeiul Comenzii sau pentru daune, în special pentru produse pierdute, care rezultă din livrarea Bunurilor. Vânzătorul va fi răspunzător dacă subcontractanții și/sau partenerii săi implicați în executarea Comenzii nu-și îndeplinesc niciuna dintre obligațiile contractuale.

Vânzătorul nu-și asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor de pe Website. Imaginile afișate servesc doar ca exemplu, iar produsele livrate pot să difere de imaginile și descrierile reprezentate. Țesătura de cânepă este imperfectă, prin însăși natura ei, de aceea noi o considerăm prețioasă și valoroasă. Fiecare produs pe care-l creăm este unic în sinea lui și nu există două produse la fel deopotrivă în stoc.

Vânzătorul își rezervă dreptul de-a completa și modifica orice informație de pe site fără o notificare prealabilă.

Vânzătorul nu garantează disponibilitatea produselor disponibile.

În cazul afișării greșite a prețurilor sau a descrierii unor produse, inclusiv pentru faptul că au fost incorect introduse în baza de date, Vânzătorul își alocă dreptul de-a anula livrarea produsului și va notifica Clientul în cel mai scurt timp despre eroarea care a avut loc.

Vânzătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de-o defecțiune a Site-ului, la fel și-n cazul imposibilității de-a accesa anumite link-uri de pe Site.

Suma maximă a obligațiilor financiare ale Vânzătorului față de Client, în cazul unei livrări necorespunzătoare sau greșite, este suma inițială primită de către Vânzător de la Client.

CARTEA 4. OBLIGAȚIILE CLIENTULUI

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vânzătorul își desfășoară activitatea.

Mai mult decât atât, dacă Vânzătorul confirmă Comanda, aceasta implică acceptarea deplină a termenilor Comenzii (inclusiv data de livrare și date de facturare).

CARTEA 5. FACTURI, PLĂȚI, PREȚURI

Prețul, metoda de plată și condițiile de plată sunt specificate în Comandă. Unele dintre Produsele listate pe Website nu vor fi disponibile în anumite perioade de timp. De asemenea, prețurile pot suferi modificări în funcție de momentul în care plasați comanda.

Prețurile vor fi afișate în RON, EUR, USD, AUD și GBP și vor include TVA. Prețul final va include: prețul produsului și costurile de expediere, care pot varia în funcție de locația Clientului.

Vânzătorul va furniza Cumpărătorului o factură pentru Bunurile livrate, iar Cumpărătorul este obligat să furnizeze toate informațiile necesare facturii, conform legii.

Orice oferte, reduceri și promoții se aplică numai la prețul produsului, cu excepția costului de livrare a companiei de curierat sau a altor taxe care se pot aplica produsului final vândut de către Vânzător, dacă este inclus în prețul afișat pe site.

Vânzătorul poate modifica opțiunile, politicile și ofertele, reducerile și promoțiile fără notificare prealabilă.

Pentru o comunicare corectă legată de factura Comenzii, obligațiile Cumpărătorului constituie în actualizarea, ori de câte ori este cazul, a datelor contului și-a documentelor aferente fiecărei Comenzi.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul este de acord să primească facturile în format electronic prin e-mail la adresa specificată în contul de e-mail sau în format printat odată cu coletul.

Atunci când plasați Comanda online pe Website, trebuie să acceptați Termenii și Condițiile actuale care sunt în vigoare în acel moment. Comanda este considerată validă începând cu momentul în care ați completat detaliile pe pagina dedicată și ați plasat comanda.

De IONESCU își rezervă dreptul de a refuza o comandă, fără a oferi explicații.

CARTEA 6. LIVRAREA

De IONESCU livrează în toată lumea prin partenerii săi: FAN COURIER pentru comenzile interne, DHL INTERNAȚIONAL pentru comenzile internaționale expres, DPD pentru comenzille internațional standard și Poșta Română.

Pentru ca livrarea să fie realizată cu succes este nevoie de 1 – 14 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii (mai exact, de la confirmarea plății), în funcție de locația specificată de Client. Pe timpul sărbătorilor, timpul de livrare poate fi extins.

Comenzile internaționale egale sau mai mari de €500, beneficiază de transport GRATUIT oriunde în lume.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată este greșită, etc.), veți fi contactat de două ori de către curier. Dacă nici în acest fel destinatarul nu poate fi contactat, coletul are să rămână în zonă timp de trei zile, iar apoi se va întoarce la Expeditor.

Nu suntem responsabili pentru întârzierea expedierii, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea greșită a unui colet sau a unei părți din acesta, atunci când următoarele situații sau circumstanțe apar dincolo de controlul nostru, dar care nu se limitează numai la:

 • Blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în apropierea șoselei;
 • Căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului propus;
 • Cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
 • Cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată (trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;
 • Nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.

Dacă livrarea este întârziată de orice eveniment aflat în afara controlului nostru, vă vom contacta cât mai curând posibil pentru a vă informa și vom lua măsuri pentru a minimiza efectul întârzierii.

De IONESCU oferă transport gratuit pentru comenzile interne, în timp ce costurile pentru comenzile internaționale depind de greutate și destinație. Rețineți că pentru livrările internaționale, în afara României, prețul poate include taxe, cum ar fi comisioanele vamale care intră în deplinătatea și responsabilitatea Clientului.

CARTEA 7. TRANSFERUL DE PROPRIETATE

Dreptul de proprietate al fiecărui Produs livrat rămâne la DE IONESCU până în momentul în care primim în conturile noastre contra valoarea produselor. Astfel, dreptul de proprietate va fi transferat în momentul plății, și anume, după ce Cumpărătorul plătește prin cardul de credit / debit. În cazul livrării prin curier, Cumpărătorul nu este autorizat de către Vânzător să deschidă coletul înainte de semnarea livrării , ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acesteia.

CARTEA 8. POLITICA DE RETUR

Conform Regulamentului legal privind Contractele cu Consumatorii din 2013 (CCR), dacă nu sunteți mulțumit de produsul pe care l-ați comandat, îl puteți returna pentru o rambursare sau îl puteți schimba pentru prețul plătit în momentul achiziției. Acceptăm cu bucurie retururi în termen de 15 zile lucrătoare de la momentul primirii pachetului de către Client.

În primul rând, produsele returnate trebuie să fie însoțite de Formularul de Retur, cu informațiile complete necesare. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica de Retur.

În al doilea rând, mărfurile trebuie returnate în ambalajul original cu factura atașată. Produsele returnate trebuie să fie noi, fără niciun semn de utilizare, fără a apărea defecțiuni ca urmare a uzurii / ruperii / deteriorării. Dacă detectăm urme de uzură, ca urmare a utilizării produsului pentru mai mult decât o simplă încercare, atunci acesta nu va fi acceptat pentru retur și se va realiza trimiterea înapoi înspre Client. Acceptăm retururi numai pentru produsele care nu sunt deteriorate, arătând exact așa cum au fost trimise, cu toate etichetele originale și toate celelalte accesorii incluse în colet.

Nu acceptăm retururi sau schimburi pentru articole personalizate.

Produsele achiziționate cu reduceri nu pot fi schimbate, returnate sau înlocuite cu alte produse.

Fiecare articol cumpărat poate fi schimbat o singură dată.

Vom face rambursarea folosind aceleași mijloace de plată ca și cele folosite pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care este convenit în mod expres altfel de către Client. În orice caz, nu veți suporta nicio taxă ca urmare a rambursării. Putem reține rambursarea până în momentul în care marfa este trimisă înapoi. Rambursările vor fi efectuate în funcție de moneda inițială folosită pentru a plăti valoarea produselor comandate.

Trebuie să acoperiți costul expedierii de retur, întrucât procesul nostru de returnare gratuit nu se aplică comenzilor anulate în baza CCR, cu excepția cazului în care acestea sunt rezultatul unei erori de producător sau de expediere.

Sunteți responsabil pentru articolul dvs. până în momentul în care noi îl primim, de aceea vă recomandăm să utilizați un serviciu de livrare de încredere. Acesta este motivul pentru care sugerăm clienților noștri să folosească aceiași operatori folosiți de noi.

Articolele schimbate vor fi expediate numai odată ce calitatea și integritatea mărfurilor returnate a fost verificată. Schimburile sunt supuse disponibilității produsului în momentul returnării.

Vom oferi o rambursare pentru un articol nefolosit și nedeteriorat în termen de 10 zile lucrătoare de la returnare.

Ne rezervăm dreptul de a refuza produsul / produsele pentru returnare dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile de mai sus. Vă rugăm să rețineți că acceptăm returnări numai din țara în care am expediat comanda. Produsele comandate în perioadele de reduceri nu vor fi acceptate pentru retur.

CARTEA 9. METODE DE PLATĂ

Pentru comoditatea dvs., DE IONESCU acceptă următoarele metode de plată:

 • Numerar la livrare (numai pentru comenzi domestice)
 • Card de Credit: Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro (securizat prin NETOPIA mobilPay)

CARTEA 10. POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

La De IONESCU credem în confidențialitate.

De IONESCU nu va împărtăși datele dvs. personale cu nimeni.

Ce găsiți mai jos este doar ceea ce avocatul ne-a cerut să redactăm: Toate informațiile personale pe care ni le furnizați vor fi tratate în conformitate cu Legea privind Protecția Datelor. Natura acestui Site înseamnă că vom obține și folosi anumite informații despre dvs. („Date”). Această declarație stabilește principiile care guvernează utilizarea noastră de date pe acest Site. Înregistrându-vă pentru a utiliza Site-ul, sunteți de acord cu această Utilizare.

Toate informațiile referitoare la clienții noștri sunt salvate și procesate exclusiv de DE IONESCU, în conformitate cu legile privind protecția datelor cu caracter personal. Aceste date cu caracter personal sunt colectate, salvate și utilizate în scopul exclusiv al prelucrării comenzii dvs. și pentru analiza marketingului intern. În cazul în care refuzați să completați aceste informații, nu vom putea prelucra comanda și nu vă vom livra Produsul / produsele.

În cazul în care ne-ați furnizat date incorecte, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil. În cazul în care preferați ca datele dvs. personale să nu fie disponibile pentru analiză internă, vă rugăm să ne anunțați prin e-mail:supporting.you@deionescu.com. Vă rugăm să rețineți că această solicitare nu se va aplica informațiilor strict necesare pentru procesarea comenzii dvs.

Scopul colectării datelor este de a informa utilizatorii / cumpărătorii cu privire la starea contului lor pe site-ul Web, pentru a informa utilizatorii / clienții cu privire la progresul și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor, promovarea produselor și serviciilor, marketing, publicitate, media, administrativ , dezvoltare, cercetare de piață, statistici, urmărirea și monitorizarea vânzărilor și comportamentul consumatorilor.

Prin completarea informațiilor dvs. în formularul de creare a contului și / sau comandă, declarați acceptarea necondiționată a declarației dvs. de date pentru a fi inclusă în baza de date a De IONESCU și sunteți de acord în mod expres și fără echivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat și / sau temporar de către De IONESCU.

Citind acești Termeni și condiții, recunoașteți că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, și anume dreptul la informație, accesul la date, dreptul la intervenție, dreptul la obiecțiuni, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. De asemenea, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, trimise pe adresa: supporting.you@deionescu.com, puteți exercita în mod liber următoarele drepturi:

 • O dată pe an, pentru a confirma că datele dvs. personale sunt prelucrate sau nu;
 • Să interveniți asupra datelor transmise;
 • Să vă opuneți prelucrării datelor din motive legitime legate de situația lor particulară;
 • Să solicitați ștergerea datelor, cu excepția cazului în care legea prevede acest lucru.

Website-ul poate notifica utilizatorii / clienții cu privire la ofertele curente prin newsletter și poate trimite cărți poștale sau alte mesaje speciale. Site-ul nostru nu promovează spam-ul. Orice utilizator / client care și-a furnizat explicit adresa de e-mail pe site-ul web poate alege să o șteargă din baza noastră de date.

Informațiile pe care le furnizați vor fi utilizate în scopul în care au fost procurate inițial: să administreze, să sprijine și să evalueze serviciile noastre și să prevină încălcările securității, legii sau condițiilor contractuale.

Ne străduim să luăm toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja Datele cu caracter personal, inclusiv utilizarea tehnologiei de criptare, dar nu putem garanta securitatea datelor pe care le dezvăluiți online. Acceptați implicațiile de securitate inerente de a fi și de a tranzacționa online și nu ne veți face răspunzători pentru nicio încălcare a securității decât dacă am fost neglijenți sau în mod implicit.

Informațiile dvs. personale pot fi furnizate de Parchet, Poliție, instanțe și alte autorități ale statului, în conformitate cu legislația și în urma solicitărilor formulate în mod expres.

Conform Legii nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal, DE IONESCU este obligat să administreze datele personale ale clienților într-o siguranță perfectă și numai în acest scop declarat.

CARTEA 11. FORȚE MAJORE

Niciuna dintre părți nu este răspunzătoare pentru neîndeplinirea obligațiilor contractuale, dacă această neîndeplinire s-a datorat unui eveniment de forță majoră. Forțele Majore sunt neprevăzute, dincolo de părți și nu pot fi evitate.

CARTEA 12. TERMENI SPECIALI / SFÂRȘIT

Ne propunem să ne asigurăm că, culorile afișate în prăvălia noastră online sunt culorile reale ale produsului final. Cu toate acestea, ele pot fi influențate de monitorul computerului personal și de gama de nuanțe disponibile, astfel încât să existe o discrepanță între versiunea digitală și cea tipărită a comenzii dvs.

Reducerile nu sunt transferabile și nu pot fi schimbate în numerar; sunt valabile doar în contul personal de utilizator.

Reducerile nu pot fi cumulate cu alte reduceri și promoții.

Comenzile pentru produsele personalizate nu pot fi anulate sau modificate [odată ce lucrările au început pentru ele].

Pentru comenzile personalizate, nu suntem responsabili pentru greșelile, erorile sau defectele generate de client, inclusiv erorile ortografice, tipografice sau gramaticale. Pentru a preveni apariția acestor erori, vă rugăm să consultați cu atenție comanda dvs. înainte de a le trimite.

Având sediul în România, De IONESCU se supune legislației române și, astfel, Clientul, de acord cu Termenii și Condițiile de mai sus respectă în mod corespunzător și de bunăvoie legislația română.

Ultima actualizare: 6 ianuarie 2020

Cart

Congratulations! Your order qualifies for free shipping You are $100 away from free shipping.
No more products available for purchase

Your Cart is Empty